Львівський «Рух» переміг вдесяте в сезоні

18:48 3 листопада 2019 р.

Фото до новини


Фото: Скріншот із відео

Матч 16-го туру чемпіонату України з футболу серед клубів першої ліги, а якому «Рух» приймав у Львові «Балкани», завершився з рахунком 3:0.

Львівський «Рух» може занести собі перше коло чемпіонату України з футболу серед клубів першої ліги в актив – команда по праву йде в першій трійці, навіть маючи ще один матч в запасі. Домашня зустріч з «Балканами» не повинна була стати особливо складним випробуванням для підопічних Кучука, так як вони мають статус «домашньої команди».

Із перших секунд поєдинку стало зрозуміло, хто здобуде перемогу в грі. Господарі просто катком пройшлися по супернику, маючи достатньо моментів для забитих голів.

Але «Рух» використовував лише два з них – спочатку після кутового точний удар зумів завдати Никитюк. Минуло якихось п’ять хвилин і Зеленський пропустив вдруге, тепер своє ім'я на табло зумів запалити Ернест.

У другому таймі рахунок дійшов до розгромного. Спочатку воротар «Балкан» міг «привести» гол в свої ворота, але після пострілу Русина м'яч не залетів у ворота. Але вже через кілька миттєвостей гол все ж стався – Захаревич пробив здалеку і його удар трохи підправив Ільницький.

До кінця зустрічі «Балкани» так і не створили нічого небезпечного. Так що розгром цілком можна назвати заслуженим.

Підопічні Кучука користуються осічками конкурентів і піднімаються на друге місце. Якщо обіграють «Гірник-Спорт» у перенесеному матчі, то зможуть одноосібно очолити таблицю. «Рух» все ближче до УПЛ?

Чемпіонат України. Перша Ліга. 16-й тур.

«Рух» – «Балкани» –3:0

«Рух»: Роман Мисак, Володимир Заставний, Роман Никитюк, Ігор Дуць, Дмитро Нємчанінов, Леандро, Іван Брікнер, Юрій Копина, Бойчук Богдан, Ростислав Русин, Ернест Антві.

«Балкани»: Микита Зеленський, Вадим Златов, Ігор Юречко, Дем'ян Пєнов, Олександр Ільницький, Олексій Чернишов, Анатолій Опря, Володимир Гаврилюк, Денис Антюх, Костянтин Пархоменко, Дмитро Болокан.

Голи: Роман Никитюк (14), Антві Ернест (21), Олександр Ільницький (69, автогол).

Про це повідомили в неділю, 3 листопада, в інтернет-виданні «UA-Футбол».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів