Львівський «Рух» очолив турнірну таблицю

16:20 24 листопада 2019 р.

Фото до новини


Фото: ua-football.com

Львівський «Рух» переміг в Івано-Франківську «Прикарпаття» завдяки автоголу одного з господарів поля.

Величезний вплив на якість футболу здійснювали газон і погода. Промерзле поле не давало можливості грати швидко, а передачі в основному віддавалися по повітрю, на пристойну відстань.

Проте, до перерви кращий вигляд мав «Рух», який зумів створити багато моментів і лише дивом не забив. Героєм цього відрізка можна з упевненістю називати Андрія Новака, який зробив чимало сейвів після ударів Нємчанинова і Ернеста. Одного разу на допомогу своєму голкіперу прийшов й Іван Пастух, який зі «стрічки» виніс м'яч головою.

Варто було грі поновитися після перерви, як господарі все ж пропустили. Правда прикро було їм подвійно через те, що м'яч опинився в сітці воріт Новака від свого ж захисника. Роман Бочкур на ближній штанзі зрізав його у ворота після подачі з кутового.

Зрівнювати рахунок міг молодий Андрій Хома, який з'явився на заміну в другому таймі. Після скидки Романа Кузьміна головою форвард потрапив по м'ячу зльоту і той влучив у поперечину. Однак домогтися свого «Прикарпаттю» так і не вдалося, на зимову перерву команда Володимира Ковалюка йде 11-ю в турнірній таблиці.

Ця перемога з улюбленим рахунком 1:0 дозволила львів'янам очолити турнірну таблицю першої ліги після осінньої частини змагань. В активі підопічних Леоніда Кучука – 39 очок.

«Прикарпаття» – «Рух» – 0:1 (0:0)

«Прикарпаття»: Новак, Борисевич, Пастух, Француз, Конкольняк, Дитко (Хома 71), Семотюк, Оринчак (Януш 64), Кузьмин, Бочкур, Цюцюра (Худоб'як 79).
«Рух»: Мисак, Дуць, Копина, Никитюк, Заставний, Нємчанінов, Марушка, Брікнер (Калюжний 74), Синиця (Русин 85), Бойчук (Банасевич 90+3), Ернест Антві (Кондраков 62).

Голи: Бочкур (51, автогол).

Попередження: Брікнер (60), Кондраков (75)

Усе це розповіли в інтернет-виданні «UA-Футбол». Як інформував «Щоденний Львів», «Карпати» не змогли вдома вирвати нічию в «Олімпіка» в 15-му туру чемпіонату України з футболу серед клубів прем’єр-ліги.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів