Львівський десантник виборов перше місце Всеармійського турніру з рукопашного бою

17:00 7 травня 2018 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/80brigade

Військовослужбовці львівської 80-ї окремої десантно-штурмової бригади взяли у складі збірної команди Десантно-штурмових військ Збройних Сил участь у Всеармійському турнірі з рукопашного бою, присвяченому пам’яті Героя України – полковника Тараса Сенюка.

Про це повідомили на сторінці львівської 80-ї окремої десантно-штурмової бригади в інтернет-мережі «Facebook», де також розповіли: «На Всеармійському турнірі з рукопашного бою, присвяченому пам’яті Героя України – полковника Тараса Сенюка, , який загинув 3 червня 2014 року під час виконання бойового завдання в районі проведення АТО, змагалися збірні команди видів Збройних Сил, окремих родів військ, вищих військових навчальних закладів та військовослужбовці спортивних закладів міністерства оборони України. Вже у перший день змагань військовослужбовці 80-ї окремої десантно-штурмової бригади – старший солдат Микола Леонтюк (вагова категорія вище 90 кг) та солдат Олег Глянцев (вагова категорія 80 кг) здобули перемогу у відбіркових боях».

«Переможцем турніру стала команда Десантно-штурмових військ Збройних Сил України, у фінальних боях старший солдат Микола Леонтюк зайняв перше місце, а солдат Олег Глянцев – друге. Військовослужбовці були нагородженні грошовими сертифікатами: за перше місце – на сім тисяч гривень, за друге – на п’ять тисяч гривень», – поінформували також на сторінці львівської 80-ї окремої десантно-штурмової бригади в інтернет-мережі «Facebook» та опублікували фоторепортаж зі змагань».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів