Львівські веслувальники здобули на чемпіонаті України серед юнаків і дівчат 27 медалей

19:53 16 червня 2015 р.

Фото до новини


Фото: noc.lviv.ua

Вихованці дитячо-юнацької спортивної школи №3 привезли з Ковелясеред дев’ять золотих, п’ять срібних та 13 бронзових нагород.

10-15 червня у Ковелі відбувся чемпіонат України з веслування на байдарках і каное серед юнаків та дівчат 1999-2000 та 2001-2002 років народження. Вихованці львівської дитячо-юнацької спортивної школи №3 вибороли 27 медалей, а серед них – дев’ять золотих, п’ять срібних та 13 бронзових.

Директор ДЮСШ №3 Роман Гривняк розповів: «Змагання були грандіозного масштабу. У них взяли участь 560 спортсменів з 20-ти областей України. Вихованці нашої школи проявили себе з найкращої сторони, боролися до кінця і це показали результати змагань. Підготували цих спортсменів тренери-викладачі Олег Сушко, Тарас Тимчій, Роман Мищишин, Уляна Дацьків, Надія Косиба та Олег Тимчій».

А переможець і призер змагань, вихованка ДЮСШ №3 Мар’яна Кметь повідомила: «Насправді, було важко боротися, адже всі спортсмени дуже сильні, мають шалену жагу до перемогу. Напруженість відчувалася у кожній сутичці, але ми виявились одними з найсильніших і дуже вдячні тренерам за хороші знання та любов до спорту».

Про це повідомили сьогодні, 16 червня, «Щоденному Львову», в прес-службі міської ради, де також закликають: «Усіх охочих запрошують займатися веслуванням на байдарках та каное у ДЮСШ №3. Тренування відбуваються на веслувальній базі (озеро Наварія). Контактний телефон адміністрації школи – 276-32-05. Контактний телефон директора – 0675835822».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів