Львівські важкоатлети вибороли командне срібло чемпіонату України

15:10 23 липня 2019 р.

Фото до новини


Фото: loda.gov.ua

У Городку в Хмельницькій області відбувався чемпіонат України з важкої атлетики серед чоловіків та жінок.

Про це повідомили у вівторок, 23 липня, в прес-службі Львівської облдержадміністрації, де також розповіли: «В цьогорічних змаганнях боротьбу вели понад 240 атлетів з 22 регіонів України. Наші важкоатлети здобули командне срібло, набравши 1002 очок. Переможцями, як і минулоріч, стали важкоатлети Хмельницької області – у них 1422 очок. Третє місце – у луганчан (903 очки)».

«В особистій боротьбі срібним призером чемпіонату України у ваговій категорії до 102 кілограмів став 17-річний Богдан Гоза. Він обновив національні рекорди серед юнаків у ривку (162 кілограмів), поштовху (193 кілограмів) та сумі двоборства (355 кілограмів) та встановив рекорд України у ривку серед юніорів», – поінформували також в облдержадміністрації.

«Бронзовим призером у ваговій категорії до 61 кілограмів став Андрій Ковальчук. В активі нашого спортсмена також третє місце у поштовху із 127 кілограмів», – розповіли також в облдержадміністрації.

«Ще одним бронзовим призером у важкій боротьбі вагової категорії до 96 кілограмів став Павло Закашевський із результатом 357 кілограмів. В активі львів’янина два малих срібла у ривку (161 кілограмів) та у поштовху (196 кілограмів)», – повідомили також в облдержадміністрації.

«Малу бронзову нагороду у ривку виборов Володимир Котельчук у ваговій категорії до 61 кілограмів, піднявши 100 кілограмів та вперше виконавши у сумі двоборства норматив майстра спорту України. Срібло у ривку із результатом 116 кілограмів здобув Ельтибар-Олег Махмудов у ваговій категорії до 67 кілограмів», – поінформували також в облдержадміністрації.

«Серед жінок успішно виступила Мирослава Виздрик у ваговій категорії до 76 кілограмів. Вона посіла третє місце із результатом 180 кілограмів. Спортсменка із львівського Городка виборола мале срібло у поштовху із результатом 105 кілограмів», – розповіли також в облдержадміністрації.

«Загалом за результатами змагань в активі важкоатлетів Львівщини командні перемоги юнаків до 17 років, юніорів до 20 років, молоді до 23 років та друге місце серед чоловіків», – повідомили також в облдержадміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів