Львівські стендовики – серед переможців чемпіонату України

17:00 2 жовтня 2018 р.

Фото до новини


Фото: loda.gov.ua

На базі стрілецького стенду Львівської школи вищої спортивної майстерності завершився чемпіонат України серед ШВСМ, ДЮСШ, ЦОП та СК (дорослі, юніори) зі стрільби стендової.

Про це повідомили у вівторок, 2 жовтня, в прес-службі Львівської облдержадміністрації, де також розповіли: «Переможцем чемпіонату України на круглому стенді («skeet») став Георгій Іпатов з Київщини, випередивши у фіналі свого суперника, одесита Івана Лоїка лише у перестрілці. Третє місце – в активі львів’янина Андрія Кобзарука (ЦОП/ШВСМ)».

«Переможцем чемпіонату на траншейному стенді став Ігор Тєльний з Київщини, другу позицію посів львів’янин Олександр Білько (ШВСМ/ЦОП), а трійку призерів замкнув також представник Львівщини Андріан Корчинський (ШВСМ/ЦОП). Ще одну нагороду до скарбнички львівської області додав юний Ростислав Маркевич (ЗСУ/КДЮСШ СКА), здобувши перемогу над суперниками своєї вікової групи – юніори на траншейному стенді. друге місце у представника Київщини – Михайла Органіщука. Бронзова нагорода у представника Вінниці – Дмитра Фомінова», – поінформували також в облдержадміністрації.

«У жіночих змаганнях на траншейному стенді перше місце здобула львів’янка Охотська Олена (ШВСМ/ЦОП), на другому місці – Данілова з Київщини. Золоту нагороду у молодшій віковій групі (юніорки) здобула львів’янка Надія Булгакова (ШВСМ/ЦОП ), бронзова нагорода –в активі юної представниці Львівщини Надії Білько (ЦОП)», – повідомили також в облдержадміністрації.

Більше подробиць – на її сайті.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів