Львівські пластуни потребують допомоги в створенні центру альпінізму

19:00 6 серпня 2018 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

Львівський осередок Національної скаутської організації України «Пласт» планує завершити наприкінці осені відновлення будинку у Винниках.

Про це повідомили в понеділок, 6 серпня, в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли: «До проекту створення нової домівки і скелелазного центру може долучитись кожен власник картки лояльності «Fishka».

У Львівському осередку «Пласту» поінформували: «Проект пластової домівки у Винниках передбачає створення тренінгово-методичного центру. Спеціалісти центру працюють над удосконаленням системи виховництва у «Пласті». Це дозволить волонтерам скаутської організації якісно підійти до процесу виховання дітей при стрімкому рості організації».

«Будинок площею 163 квадратних метріву Винниках «Пласт» отримав від Львівської міської ради у листопаді 2017 року. На його ремонт та відновлення передбачено фінансування у розмірі два мільйони гривень. Основні три джерела фінансових надходжень – кошти з бюджету Львівської міської ради, допомога бізнесу та кошти отримані завдяки фандрейзингу, зокрема завдяки співпраці з програмою лояльності «Fishka». Власники картки мають можливість пожертвувати накопичені бали на благодійність. Долучитись до проекту можна на сайті myfishka.com/charity/project/f0006», – розповіли також у Львівському осередку «Пласту».

«Щороку до «Пласту» лише у Львові долучається близько 350 нових людей. 170 волонтерів організації займаються вихованням понад 1500 дітей. Оселя у Винниках, на вулиці Крип’якевича, 2, служитиме домівкою для занять з дітьми», – повідомили також у Львівському осередку «Пласту».

«Крім того, згідно з планами, у будинку розташовуватиметься центр альпінізму: пластуни, які спеціалізуються на альпінізмі забезпечать домівку необхідним спорядженням та організовуватимуть тренування. Практичні заняття проводитимуться також неподалік на скелях Довбуша», – повідомили також у Львівському осередку «Пласту», – поінформували також у Львівському осередку «Пласту», де також заликають: «Ваш внесок стане цеглинкою у нашому проекті формування відповідальних громадян суспільства».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів