Львівські «Карпати» зіграють із «Кайратом»

13:15 15 лютого 2019 р.

Фото до новини

У суботу, 16 лютого, «зелено-білі» зіграють черговий спаринг в рамках другого турецького збору.

Про це повідомили в інформаційному центрі «Карпат», де також розповіли: «Суперником «левів» буде казахський «Кайрат». У минулому сезоні «Кайрат» здобув срібні медалі казахської Прем'єр-ліги, поступившись лише «Астані». Це дозволить столичній команді в новому євросезоні зіграти у Лізі Європи».

«Українець Адерінсола Есеола, який в ході чемпіонату перебрався в Алма-Ату, також фінішував на другому місці у гонці бомбардирів із 17 голами (дев’ять – за «Кайрат», вісім – за «Акжайик»). У топ-10 бомбардирів казахського елітного дивізіону, крім Есеоли, знайшлося місце ще для двох представників «Кайрату»: бразильця Ісаела (13 голів) та росіянина Андрія Аршавіна (дев’ять)», – поінформували також на сайті «Карпат».

«Кайрат» не оприлюднив вичерпний перелік гравців, які поїхали на збори (при цьому, раніше така практика існувала), однак ствердно можна сказати, що залишаються футболістами алматинського клубу білорус Сергій Політевич, українець Адерінсола Есеола та угорець Мартон Еппель. У зимове міжсезоння контракти з клубом підписали поляк Конрад Вржещиньський, серб Раде Дугаліч та кореєць Хан Чжон Ву», – повідомили також в інформаційному центрі «Карпат».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів