Львівські «Карпати» прийматимуть «Жальгіріс»

11:30 5 жовтня 2019 р.

Фото до новини


Фото: fckarpaty.com

У суботу, 12 жовтня, львівські «Карпати» прийматимуть на стадіоні «Україна» каунаський «Жальгіріс».

Про це повідомили в інформаційному центрі футбольного клубу «Карпати», де також розповіли: «Поєдинок відбудеться у рамках міжнародного партнерства клубів з Каунаса та Львова – «Карпати» уклали відповідний договір з литовським клубом.

Спортивний директор «Карпат» Олег Бойчишин зазначив: «З представниками «Жальгіріса» я знайомий ще з часів, коли працював у Литві. Відтоді ми підтримували тісні стосунки, багато спілкувались, в результаті чого у нас виникла ідея про співпрацю. Вважаю, що вона є корисною для обох клубів в плані розвитку та прогресу. Співпраця відбуватиметься по всій структурі, починаючи від дитячо-юнацького футболу та завершуючи першою командою. Чемпіонат Литви прогресує та команда «Жальгіріс» там добре себе зарекомендувала, тож ми щиро раді такому партнерству».

«Жальгіріс» був учасником кваліфікації Ліги Європи у цьому сезоні. Зараз команда, у складі якої виступають кілька гравців Національної збірної, перебуває на четвертій сходинці у турнірній таблиці чемпіонату Литви та веде боротьбу за бронзові нагороди», – поінформували також на сайті «Карпат».

«Вхід на товариський матч – вільний. Про час проведення спарингу буде повідомлено пізніше, – повідомили також в інформаційному центрі футбольного клубу «Карпати».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів