Львівські «Карпати» прийматимуть «Ворсклу»

09:20 2 квітня 2019 р.

Фото до новини


Фото: poltava.to

У вівторок, 2 квітня, о 17:00 на стадіоні «Україна» розпочнеться 23-й тур футбольного чемпіонату України серед команд прем’єр-ліги – «Карпати» прийматимуть полтавську «Ворсклу».

Про це повідомили в інформаційній службі львівського футбольного клубу «Карпати», де також розповіли: «Раунд плей-офф футбольного чемпіонату України серед команд УПЛ розпочнеться протистоянням на «Україні», де зустрінуться «Карпати» та «Ворскла». Початок поєдинку львів’ян та полтавців заплановано на 17:00».

«Незважаючи на паузу в календарі, в УПЛ вистачало важливих новин. Однією з найбільш обговорюваних подій у прем’єр-лізі останнього тижня була відставка Василя Сачка», – поінформували також на сайті «Карпат».

«43-річний фахівець працював на посаді головного тренера «Ворскли» майже впродовж шести років. З іменем Сачка були пов’язані найбільші успіхи полтавців у новітній історії: бронза чемпіонату та участь у груповому етапі Ліги Європи. Напередодні матчу у Львові керівництво клубу представило громадськості виконувача обов’язків головного тренера – Віталія Косовського. Призначення нового наставника, як це часто буває, може надати певний імпульс полтавським футболістам», – розповіли також на сайті «Карпат».

«Карпати» заповнили вікно в чемпіонаті спарингом з тернопільською «Нивою». Фабрі Гонсалес надав можливість зіграти гравцям найближчого резерву та залучив до основи кількох молодих виконавців», – повідомили також на сайті «Карпат».

«Слід відзначити повернення на поле, хоч і у товариському матчі, Андрія Нестерова, який у цьому сезоні ще не грав У двобої з «Ворсклою» наставник «левів» не зможе розраховувати на Франціско Ді Франко, який провів якісну гру з «Маріуполем», проте отримав вже восьму жовту картку в сезоні», – поінформували також на сайті «Карпат».
«В активі «Ворскли» –лише 18 забитих голів. Гірший показник (12) лише в аутсайдерів – «Чорноморця» і «Арсенал-Київ». Свої проблеми у «Карпат» – в пасиві 37 пропущених голів. Більше м’ячів залітало лише у ворота «Арсенала-Київ» (42)», – розповіли також на сайті «Карпат».

«Пряма трансляція протистояння «Карпат» та «Ворскли» розпочнеться на телеканалі «ZIK» о 17:00)», – повідомили також в інформаційній службі львівського футбольного клубу «Карпати».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів