Львівські «Карпати» провели результативний спаринг

19:00 24 березня 2019 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/fckarpaty

Львівські «Карпати» заповнили паузу в чемпіонаті України з футболу серед команд прем’єр-ліги товариським матчем проти тернопільської «Ниви».

«Карпати» – «Нива» – 4:1

Товариський матч. 24 березня, 16:00. Львів, стадіон «Україна». Сонячно. +12°

Арбітр – Олександр Кальонов (Львів).

Асистенти арбітра: Юрій Суряк, Ростислав Якимик (обоє – Львів).

«Карпати»: Задерейко, Нестеров, Папа (Мегреміч, 67), Ковтун (Харжевський, 79), Бусько (Мякушко, 66), Онгла (Притула, 79), Ді Франко (Толочко, 46), Гуцуляк (Лях, 72), Варгас (Швед, 46), Дебелко (Понде, 46), Йода (Бедойя, 72).

Запасні: Кучинський, Пеньков.

Головний тренер – Фабрі Гонсалес.

«Нива»: Механів, Герт, Хохлов, Демчук, Радюк, Мороз, Кінаш, Олексієнко, Волохатий, Гатала, Литовченко.

Запасні: Ольховий, Бариляк, Залізняк, Дедух, Бідний, Кирієнко, Хруставка.

Головний тренер – Василь Малик.

Голи: Йода, 13, Варгас, 31, Гуцуляк, 36, Бусько, 45 – Литовченко, 29.

Нереалізований пенальті: Литовченко, 29 (воротар).

Попередження: Ді Франко, 29 – Мороз, 47.

У зв’язку з перервою в чемпіонаті, у неділю львівські «Карпати» провели товариський поєдинок проти тернопільської «Ниви», яка наразі посідає сьому сходинку у групі «А» другої ліги.

Зважаючи на товариський статус зустрічі, Фабрі Гонсалес довірив місце у стартовому складі гравцям, які не мали достатньої кількості ігрової практики в першій команді. У старті «левів» вийшли голкіпер Антон Задерейко, хавбек Андрій Бусько та захисник Андрій Нестеров, який вже відновився після ушкодження.

Зі стартом матчу, карпатівці надовго засіли на половині поля гостей, почергово пристрілюючись по воротах голкіпера Максима Механіва. Близьким, щоб відкрити рахунок у зустрічі був Папа Гуйє, який після подачі Онгли з кутового, головою поцілив прямо в руки воротарю. А кілька хвилин по тому Карім Йода, після шикарного пасу від Онгли, точним ударом з дальньої відстані,відкрив рахунок у матчі.

На екваторі тайму нападник «Ниви» Олексій Литовченко опинився на газоні в межах карної зони львів’ян, за що арбітр матчу Олександр Кальонов призначив одинадцятиметровий у ворота «Карпат». Задерейко парирував удар з пенальті від Литовченка, але нападник був першим на добиванні й таки відправив м’яча до сітки – 1:1.

Однак нічийним рахунок залишався недовго. Вже у наступній атаці «зелено-білі» вийшли вперед – Йода накрутив опонентів у штрафному, віддав точну передачу на Варгаса, а той в один дотик відправив круглого у ворота.

«Карпати» продовжували домінувати над суперником і до перерви провели ще два м’ячі. Спочатку зі штрафного відзначився Олексій Гуцуляк, а на останній хвилині тайму ворота Максима Механіва вразив Андрій Бусько – 4:1.

На другий тайм команди вийшли в дещо оновленому складі. Роман Толочко, Мар’ян Швед та Крістіан Понде замінили Франціско Ді Франко, Родріго Варгаса та Романа Дебелка відповідно. Впродовж стартових 15-ти хвилин другого тайму на замість Гуйє та Буська полі з’явились Мегреміч та Мякушко, а дублери Лях та Бедойя, відправили відпочивати Гуцуляка та Йоду.

У другій половині зустрічі гра трохи заспокоїлась, хоча моментів у «Карпат» було вдосталь. Мартін Онгла пробивав у стійку потужним ударом. Згодом Мякушко пробивав зі штрафного – кіпер надійно прибрав м’яча до рук.

Наприкінці зустрічі Фабрі Гонсалес випустив ще двох молодих виконавців – оборонця Петра Харжевського та півзахисника Остапа Притулу. У підсумку – впевнена перемога «Карпат».

Усе це розповіли в інформаційному центрі «Карпат».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів