Львівські «Карпати» програли вшосте в сезоні

21:35 6 жовтня 2019 р.

Фото до новини


Фото: twitter.com/FCKarpatyLviv

Поєдинок 10-го туру чемпіонату України з футболу серед клубів прем'єр-ліги, в якому «Олександрія» приймала «Карпати», завершився в неділю, 6 жовтня, перемогою господарів поля з рахунком 0:0.

У першому таймі команди показали рівний футбол і мали лише декілька гострих моментів у штрафному майданчику суперника. Можна відзначити лише момент від «Олександрії» на 18-й хвилині, коли Задерака з правого флангу прострілив у центр штрафного, звідки Шастал гарматним ударом спрямував м'яч у поперечину воріт «Карпат».

Одразу зі старту другого тайму команди по разу розписалися у воротах один одного. На 52-й хвилині Гречишкін зі штрафного сильно пробив у воротарський кут, а кидок Кудрика не допоміг «Карпатам». Через шість хвилин забили вже «Карпати» – після навісу зі штрафного не зумів Сітало вибити м'яч, а Халл з-під Гречишкіна з шести метрів потужно пробив під поперечину – 1:1.

Уже наприкінці матчу «містянам» вдалося довести справу до кінця. Після довгого навісу зі штрафного невдало на виході зіграв Кудрик, відкинувши м'яч на Безбородька, той повернув сферу у воротарський майданчик, звідки Бабогло головою пробив під поперечину порожніх воріт – 2:1.
У підсумку, ця перемога підняла «Олександрію» на четверту сходинку в турнірній таблиці УПЛ (19 очок). «Карпати» з вісьмома балами йдуть дев’ятими.

Усе це розповіли на «Телеканалі новин «24». натомість в інформаційному центрі «Карпат» опублікували статистику сьогоднішнього матчу В Олександрії:

10-й тур. 6 жовтня, 19:30. Олександрія, КСК «Ніка». Хмарно. +10°.

Арбітр – Юрій Іванов (Маріуполь). Асистенти арбітра: Дмитро Запороженко (Запоріжжя), Станіслав Марулін (Нова Каховка). Четвертий арбітр – Анатолій Абдула (Харків).

«Олександрія»: Паньків, Бабогло, Стецьков, Довгий (Третьяков, 46), Мірошніченко, Запорожан, Сітало, Шастал (Бухал, 79), Гречишкін, Дубра, Задерака (Безбородько, 62).

Запасні: Білик, Дришлюк, Пашаєв, Алмейда Тейшейра.

Головний тренер – Володимир Шаран.

«Карпати»: Кудрик, Дубінчак, Вакуленко, Т. Халл, Мартінс (Якімець, 88), Назарина, Вербний, Ді Франко, Дженнінгс, Лоренцен (Кльоц, 80), Бойчук (Понде, 85).

Запасні: Підківка, Ковтун, Притула.

Головний тренер – Роман Санжар.

Голи: Гречишкін, 50, Бабогло, 82 – Т. Халл, 58.

Попередження: Стецьков, 7, Мірошніченко, 90+2 – Дубінчак, 64, Вербний, 75, Т. Халл, 90+2.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів