Львівські «Карпати» програли вчетверте в сезоні

21:12 20 вересня 2019 р.

Фото до новини


Фото: telegraf.com.ua

Матч восьмого туру чемпіонату України з футболу серед команд прем’єр-ліги, ва якому «Дніпро-1» приймало у п'ятницю, 20 вересня, львівські «Карпатами», завершився перемогою господарів поля.

Перед матчем обидві команди мали однакову кількість балів і знаходились поруч у турнірній таблиці – дніпряни на дев'ятому рядку, а львів'яни на – восьмому. Тому боротьба у матчі видалась не на жарт.

У першому таймі дніпряни більше володіли ініціативою, що й переросло у єдиний гол в першій 45-хвилинці. На 28-й хвилинці Назаренко зліва увірвався в штрафну, й м'яч відскочив до Супряги, який з розвороту з району 11-тиметрової позначки завдав точного удару – 1:0.

У другому таймі «Карпати» намагалися переламати хід зустрічі, але все змінило порушення Кльоца, який у власному штрафному майданчику повалив Супрягу і заробив пенальті у власні ворота. Пробивати одинадцятиметровий удар доручили тому ж Супрязі, який холоднокровно з позначки розібрався з голкіпером і встановив остаточний рахунок у матчі – 2:0.

У підсумку, «Дніпро-1» піднявся на п’яту сходинку турнірної таблиці УПЛ. А «Карпати» опустилися на дев’ятий рядок.

Про це повідомили в п’ятницю, 20 вересня, на «Телеканалі новин «24». Натомість в інформаційному центрі «Карпат» опублікували статистику сьогоднішнього матчу в Дніпрі:

8-й тур. 20 20 вересня, 19:00. Дніпро, стадіон «Дніпро-Арена». Хмарно. +12°.

Арбітр – Денис Шурман (Вишневе). Асистенти арбітра: Володимир Коротін, Віталій Скобля (обидва – Київ). Четвертий арбітр – Дмитро Бондаренко (Одеса).

«Дніпро-1»: Юрчук, Сафронов, Лопирьонок, Логінов, Польовий, Кравченко, Сніжко (Батагов, 70), Когут (Булеца, 80), Чичиков, Назаренко, Супряга (Куліш, 90).

Запасні: Кліщук, Романюк, Папа Гуйе, Коркішко.

Головний тренер – Дмитро Михайленко.

«Карпати»: Підківка, Дубінчак, Т. Халл, Ковтун, Мартінс, Вакуленко (Войковіч, 82), Кльоц, Дженнінгс, Якімець (Кіриленка, 64), Понде, Бойчук (Козак, 85).

Запасні: Кудрик, Притула, Вербний.

Головний тренер – Роман Санжар.

Голи: Супряга, 27, 71 (пенальті).

Попередження: Когут, 60, Польовий, 63, Кравченко, 79 – Вакуленко, 68, Понде, 79.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів