Львівські «Карпати» не впоралися з «Ягеллонією»

17:10 30 січня 2019 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/fckarpaty

Перші збори львівських «Карпат» наближаються до завершення.

Передостанній мав відбутися у середу зранку проти «Ягеллонії» з польського Б’ялостоку. Однак через жахливі погодні умови гру довелося перенести на другу половину дня. На щастя, цього разу погода вже не втручалася у плани команд.

Головний тренер львівських «Карпат» Фабрі Гонсалес виставив на цей матч такийсклад: Кучинський, Бусько, Ковтун, Сандохадзе, Мегреміч, Слива, Кльоц, Хонгла, Ді Франко, М’якушко, Понде.

Завдяки щасливому збігу обставин поляки повели в рахунку вже на початку матчу. Після виконання кутового, м’яч опинився в натовпі гравців і зрештою, хтось таки заштовхав його у ворота. Хто саме це зробив – достеменно не відомо.

На думку «Ягеллонії» карпатівці відзначилися автоголом, львів’яни ж на себе відповідальність за цю прикрість не взяли. У будь-якому випадку повели саме «червоно-жовті».

Однак до перерви в них і моментів не було, чого не скажеш про карпатівську команду. Підопічні Фабрі Гонсалеса відверто переважали свого опонента та й гольових нагод створили достатньо. Один лише Хонгла мав дві можливості відзначитися, а крім нього близькими до гола були М’якушко та Кльоц.

На жаль, не вдалося карпатівцям зрівняти рахунок і в другому таймі. Але загалом обидві команди провели непоганий матч.

У підсумку, автогол на початку спарингу і визначив рахунок 1:0 на користь «Ягеллонії».

Наступний і завершальний матч на перших зборах, «зелено-білі» проведуть проти сербського «Напредака» 2 лютого.

Про це повідомили в середу, 30 січня, на сторінці львівських «Карпат» в інтернет-мережі «Facebook».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів