Львівські Карпати можуть покинути всі, крім Смалійчука

21:34 31 липня 2020 р.

Фото до новини

Однак співвласник команди запевняє, що карпатівська школа функціонуватиме і надалі та матиме стабільне фінансування.

На офіційному сайті футбольного клубу "Карпати", який у наступному сезоні, можливо, виступатиме аж у другій лізі чемпіонату України з футболу, є інформація про те, що команду покинули головний тренер і кілька футболістів: Роман Санжар, Андро Гіоргадзе, Олексій Хахльов, Дмитро Кльоц, Олег Кудрик, Володимир Танчик, Геннадій Пасіч, Артем Козак, Владисолав Дубінчак. Список цей, мабуть, з часом буде розширений. І це зрозуміло, бо футболісти, які ще вчора грали у прем'єр-лізі, не хочуть одразу подвійного пониження у класі. 

Колишній наставник Карпат Роман Санжар прокоментував рішення львівського клубу припинити співпрацю з його тренерським штабом. 

"Це сталося під час бесіди з одним із співвласників Карпат Олегом Смалійчуком. Він сказав, що оскільки "зелено-білі" понизилися у класі, то в клубі вирішили змінити тактику і в цьому проекті для мене місця не знайшлося".

Олег Смалійчук сказав батькам юних футболістів-вихованців ДЮФШ «Карпати», що у найближчому майбутньому «зелено-білий» клуб робитиме акцент саме на власних випускниках і найбільш обдаровані з них матимуть реальну можливість виступати у першій команді.

Нагадаємо, Карпати навіть не зуміли завершити сезон в прем'єр-лізі. За дві неявки без поважних причин УПЛ ухвалила рішення достроково зняти команду з чемпіонату.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів