Львівські «Карпати» можуть отримати бан

18:00 19 листопада 2019 р.

Фото до новини


Фото: football.ua

Львівський футбольний клуб «Карпати» може отримати від ФІФА трирічний трансферний бан за заборгованість перед «Севільєю» за трансфер Хорхе Карраскаля.

Львівський клуб досі не розплатився з іспанцями, але має плани і час для вирішення проблеми. Про це повідомив у коментарі інтернет-виданню «Football.ua» виконавчий директор «Карпат» Ростислав Ящишин.

За його словами, у «Карпат» дійсно є борг перед «Севільєю» щодо Хорхе Карраскаля. А також лист від ФІФА, в якому вказані терміни виплати коштів за гравця і попередження про можливий трансферний бан на три сезони, якщо борг погасити не вийде.

Ростислав Ящишин зазначив: «Попри це, у нас напрацьовані певні механізми і варіанти вирішення цієї ситуації. У «Рівер Плейта» є право викупу Карраскаля. Крім того, є інтерес від інших клубів. Тому в нас є час для домовленостей і врегулювання проблеми».

«Карпати» викупили влітку 2018 року контракт Хорхе Карраскаля у «Севільї». Хавбек підписав повноцінний контракт із львівським клубом, розрахований на чотири роки. У січні 2019 року Карраскаль став гравцем аргентинського клубу «Рівер Плейт» на правах оренди, яка діятиме до кінця нинішнього року. Наразі на рахунку 21-річного футболіста вісім матчів і два голи за «Рівер Плейт» в аргентинській Суперлізі.

Як інформував «Щоденний Львів», воротар «Карпат» отримав суворе покарання.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів