Львівські Карпати Димінського-Коломойського покинули УПЛ

21:19 22 липня 2020 р.

Фото до новини

Футбольний клуб Карпати не зробив спроби оскаржити рішення КДК УФА про дострокове виключення Карпат із розіграшу сезону-2019/20.

УПЛ офіційно внесла зміни до турнірної таблиці через дострокове виключення Карпат із розіграшу сезону-2019/20. УПЛ отримала лист від Контрольно-дисциплінарного комітету Української асоціації футболу, в якому повідомляється, що рішення КДК від 9 липня цього року щодо ФК Карпати (Львів) набуло чинності, оскільки станом на 22 липня не було оскаржене клубом.

Як повідомляє прес-служба організації, за результатами розгляду, на підставі ст. 9 Регламенту УПЛ, були ухвалені такі рішення: зарахувати ФК Карпати (Львів) технічні поразки з рахунком 0:3 за неявку на матч без поважної причини у поєдинках 24-го та 29-го турів проти Маріуполя; зарахувати ФК Карпати (Львів) у матчах, що залишилося зіграти після повторної неявки, технічні поразки (-:+), а командам-суперницям – технічні перемоги (+:-).

Нагадаємо, що 9 липня КДК УАФ розглянув справу за заявою УПЛ стосовно неявки ФК Карпати (Львів) на матч 24-го туру проти Маріуполя, а також матч 29-го туру проти все того ж Маріуполя. Львівський клуб був виключений з УПЛ.

Про це повідомив Футбол24

На офіційному сайті ФК Карпати про нинішню подію не згадано жодного слова. 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів