Львівські десантники вибороли кубок з футзалу

17:00 10 жовтня 2019 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/80brigade

Команда 80-ї окремої десантно-штурмової бригади з футзалу виборола перше місце у відкритому турнірі первинної профспілкової організації газопромислового управління «Львівгазвидобування» з футзалу «Братство Покрови», який проводиться з нагоди Дня захисника України.

Про це повідомили в четвер, 10 жовтня, у 80-й окремій десантно-штурмовій бригаді, де також розповіли: «У турнірі взяли участь команди ГПУ «Львівгазвидобування», 24-ї окремої механізованої бригади імені короля Данила, 80-ї окремої десантно-штурмової бригади Десантно-штурмових військ Збройних сил України, Повітряного командування «Захід», 16-тої окремої бригади армійської авіації «Броди» та Військово-медичного клінічного центру Західного регіону».

«Первинна профспілкова організація ГПУ «Львівгазвидобування» проводить цей турнір уже втретє, кількість учасників постійно збільшується. Метою проведення турніру «Братство Покрови» є вшанування мужності та героїзму захисників незалежності і територіальної цілісності України, сприяння зміцненню патріотичного духу українців, популяризація здорового способу життя», – поінформували також у 80-й бригаді.

«Команда 80-ї окремої десантно-штурмової бригади виборола в запеклій боротьбі перше місце. Кращим нападаючим турніру визнано військовослужбовця 80-ї окремої десантно-штурмової бригади солдата Романа Вербещука», – поінформували також у 80-й бригаді.

«Під час перерв між матчами глядачів та футболістів розважали художні колекти Львова. Команди-призери були нагороджені кубками, а також кожен гравець був нагороджений грошовою премією. Свято вдалось. Слава Україні!», – повідомили також у 80-й бригаді також опублікували фоторепортаж з турніру.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів