Львівські боксери вибороли бронзові медалі чемпіонату України

10:00 30 вересня 2019 р.

Фото до новини


Фото: noc.lviv.ua

Троє львівських боксерів зазнали поразок у півфінальних поєдинках чемпіонату України в Маріуполі.

Першим на ринг вийшов п’ятиразовий чемпіон України у вазі до 49 кілограмів Назар Куротчин. У зв’язку зі зменшенням кількості вагових категорій, тепер йому довелося перейти у вагу до 52 кілограмів. Тут він зустрівся з лідером цієї категорії, бронзовим призером чемпіонату світу, Європи і Європейських ігор Дмитром Замотаєвим зі Запоріжжя.

Перші два раунди пройшли у досить рівній боротьбі, а в третьому Замотаєв діяв більш продумано і в підсумку перемогу судді віддали йому. Дмитро, до речі, є боксером Академії імені Андрія Котельника.

У другому півфіналі цієї вагової категорії (до 52 кілограмів) ще один львів’янин – Андрій Тишковець – у безкомпромісному і досить рівному протистоянні поступився Ростиславу Білостоцькому з Маріуполя, якого палко підтримували рідні уболівальники. Можливо, ця підтримка також вплинула і на суддів, які оцінювали поєдинок.

А завершував програму півфіналів львівський надважковаговик Андрій Городецький. Бій з одеситом Цотне Рогавою вийшов драматичним і гарячим. Перший раунд львів’янин провів добре, діючи другим номером і непогано контратакуючи та стримуючи суперника передньою, лівою, рукою.

У другому стався перелом. Одесит різко загострив бій, декілька разів акцентовано влучив і рефері відрахував нокдаун у Городецького. В третьому раунді львівський боксер старався тримати суперника на дистанції, але тому вдавалося декілька разів прорватися на середню дистанцію і пробити. В підсумку перемога Рогави за рішенням суддів.

Отже, жоден львів’янин на цьому чемпіонаті України не пробився до фіналу. Востаннє представники Львівщини не були представлені у фіналах на чемпіонаті України 2013 року в Івано-Франківську.

Про це повідомили у Львівському обласному відділенні Національного олімпійського комітету України.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів