Львівська школа №63 отримала сучасний спортмайданчик

12:40 11 квітня 2019 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

У Львові відновлюють шкільні подвір’я, стадіони та спортивні майданчики

Про це повідомили в четвер, 11 квітня, в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли: «Зараз завершують роботи з облаштування спортивного майданчика у школі №17 (загальна вартість робіт – 5,7 млн. гривень). На стадії завершення – ремонт спортивного стадіону у школі №68 (загальна вартість робіт – 6,5 млн. гривень) та у школі №40 (загальна вартість робіт – 8,5 млн. гривень). Також незабаром завершать ремонт спортивного майданчика у Львівському технологічному ліцеї (загальна вартість робіт – один мільйон гривень)».

«Окрім того, уже закінчили будівництво сучасного спортивного майданчика в школі №63. Він має поліуретанове покриття для занять із футболу та баскетболу. Будівельні роботи на цьому майданчику були розпочаті у 2017 році. Загалом із міського бюджету використано 1,7 млн. гривень», – поінформували також у міськраді.

«Стартували заняття і на відновленому спортивному майданчику в Класичній гімназії, який вкритий штучною травою, заввишки 40 міліметрів. Там є ігровий майданчик для гри з міні-футболу, передбачено також освітлення трибуни для глядачів та різні елементи для занять спортом. Будівельні роботи на цьому майданчику розпочали восени 2018 року. Загалом з міського бюджету використано 1,5 млн. гривень», – розповіли також у міськраді.

«У 2019 на ремонти спортивних майданчиків і стадіонів у школах міста передбачено 44,8 млн. гривень», – повідомили також у міськраді.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів