«Львівська Політехніка» гратиме у Суперлізі чемпіонату України з баскетболу

11:15 28 вересня 2015 р.

Фото до новини


Фото: lp.edu.ua

Турнір стартує 10 жовтня і повинен закінчитися до 31 березня.

«На засіданні Президії Федерації баскетболу України, яке відбулося в Києві 24 вересня, затверджено склад учасників, систему проведення, терміни початку і завершення чемпіонату України сезону 2015/2016р.р. Про це повідомляє офіційний сайт ФБУ», – передали сьогодні, 28 вересня, в управлінні молоді та спорту Львівської обласної державної адміністрації, де також поінформували:

Склад учасників Суперліги: «Хімік» (Южне), «Черкаські Мавпи», «Миколаїв», «Запоріжжя», «Волиньбаскет» (Луцьк), «Кривбас» (Кривий Ріг), «БІПА-Баскет» (Одеса), «Динамо» (Київ), «ІНФІЗ-Баскет» (Київ), «Львівська Політехніка». Формат турніру: три кола з двома різними командами в кожному турі, по 27 ігор зіграє кожна команда в регулярному чемпіонаті.

Ігри плей-офф: чвертьфінал – до двох перемог, півфінал та фінал – до трьох перемог. Турнір стартує 10 жовтня і повинен закінчитися до 31 березня. Матчі плей-офф повинні пройти до 1 травня». 

Про це повідомили сьогодні, 28 вересня, на сайті управління молоді та спорту Львівської обласної державної адміністрації. 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів