Львівська міськрада відновить гірськолижну базу

18:10 19 вересня 2019 р.

Світлина з архіву

Світлина з архіву
Фото: dynamo-lviv.com

ЛМР викупить у Львівської обласної організації фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» для суспільних потреб об’єкти нерухомого майна загальною площею 419,7 квадратних метрів у парку «Знесіння» на вулиці Чернеча Гора.

Про це повідомили в четвер, 19 вересня, у Львівській міськраді, де також розповіли: «За відповідне рішення проголосували 40 депутатів».

Заступниця начальника управління молоді і спорту ЛМР Ксенія Пилипів пояснила: «Йдеться про гірськолижну базу, яка розташована Зараз вона знаходиться в дуже занедбаному стані, тому ми хочемо її викупити та відновити, щоб діти мали де займатись зимовими видами спорту».

«Проект ухвали «Про викуп у ЛОО ФСТ «Динамо» України для суспільних потреб об’єктів нерухомого майна на вулиці Чернеча Гора, 3» підготували з метою реконструкції гірськолижної бази на вулиці Чернеча Гора й створення якісних умов для навчально-тренувального процесу дітей, керуючись відповідними законами України управлінням молоді і спорту ЛМР», – поінформували також у міськраді.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів