ЛМР анонсувала відкриття нових дитячо-спортивних майданчиків

12:12 21 червня 2017 р.

У ЛМР запевнили, що, зокрема, в серпні 2017 року буде введено в експлуатацію мультифункційний дитячо-спортивний майданчик на проспекті Чорновола, 45.

У Львівській міськраді повідомили сьогодні, 21 червня: «У Львові активно ремонтують та будують нові дитячо-спортивні майданчики. Кожен майданчик є особливим і призначений як для найменших відвідувачів, так і для старших. В серпні 2017 року буде введено в експлуатацію мультифункційний дитячо-спортивний майданчик на проспекті Чорновола, 452. Кожен охочий зможе відвідати оновлений майданчик у своєму районі, а для старших відвідувачів будуть облаштовані майданчики для заняття різним видом спорту».

А директор ЛКП «Спортресурс» Ігор Самотій уточнив: «Уже в серпні відбудеться відкриття мультифункційного спортивного майданчика за адресою на проспекті Чорновола, 45, вартість якого – один иільйон 300 тисяч. грнивень. Також зараз розроблено проектно кошторисну документацію ще чотирьох спортивних майданчиків. Зокрема –  на вулиці Марка Вовчка, 3, де запроектовано зону з вуличними тренажерами, сучасним  комплексом для  занять «Street Workout», футбольним та баскетбольним полями. Планується відновлення скейт-майданчику на вулиці Винниченка, 4 та облаштування сучасного баскетбольного майданчика, де будуть трибуни, відпочинкова зона з стаціонарними вуличними шаховими столами та вуличні тренажери біля «Порохової вежі» на вулиці Винниченка. 4. Ну, і дитячо-спортивний майданчик на вулиці Чорноморській, 12, де планується облаштування дитячої зони з резиновим покриттям, спортивної зони з комплексом «Street Workout» та міні-футбольним полем зі штучним покриттям». 

Про це повідомили сьогодні, 21 червня, в прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів