Львів'яни Роман Бондарук, Павло Коростильов та Олександр Петрів – чемпіони світу зі стрільби

11:52 17 вересня 2014 р.

Фото до новини


Фото: other.sport.ua

Як повідомили в середу в управлінні молоді й спорту ЛОДА, львів’янки Леся Леськів та Наталія Кальниш здобули бронзові нагороди першості планети.

На світовій першості зі спортивної стрільби, який триває в іспанській Гранаді, чоловіча збірна команда України, у складі якої змагалися троє львів’ян – Павло Коростильов, Роман Бондарук та Олександр Петрів – виборола медаль найвищого ґатунку в стрільбі із стандартного пістолета на дистанції 25 м. У сумі львівське тріо набрало 1 699 очок і на 1 пункт випередило китайську збірну. Третя на світовому п’єдесталі – збірна Туреччини – 1 695 очок.

В особистих змаганнях Павло Коростильов – шостий (570 очок), Роман Бондарук – дев’ятий (568), Олександр Петрів – двадцять четвертий (561). Перемогу здобув турецький стрілець Юсуф Дікеч – 581 очко.

Бронзову нагороду Україні принесла й жіноча команда, у складі якої змагалися двоє представниць Львівщини: Леся Леськів та Наталія Кальниш, які разом з Ольгою Голубченко у стрільбі з малокаліберної гвинтівки на дистанції 50 м Загалом в активі української збірної вже 5 нагород іспанського чемпіонату світу.

Світові змагання в іспанській Гранаді триватимуть до 20 вересня. Програма світової першості включає в себе турніри з кульової та стендової стрільби. У складі збірної команди України змагається 38 спортсменів. 

Склад збірної України:

Чоловіки: Сергій Куліш, Юрій Сухоруков, Олег Царьков, Микола Мільчев, Олег Омельчук, Віктор Банкін, Павло Коростильов, Іван Бідняк, Роман Бондарук,Олександр Петрів, В'ячеслав Науменко, Ігор Тєльний, Олександр Дебчинський, Іван Лоік, Єгор Чирва, Андрій Гільченко, Ігор Кізима.

Жінки: Леся Леськів, Олена Костевич, Ольга Голубченко, Анастасія Бондарук, Поліна Конарєва, Олена Охотська, Наталія Кальниш, Вікторія Червякова, Ірина Маловічко, Галина Авраменко, Вікторія Рибовалова, Катерина Самохіна.

Юніори: Олексій Хабаров, Богдан Кириленко, Максим Хородинець, Павло Крепостняк, Олексій Науменко.

Юніорки: Світлана Охер, Вікторія Сухорукова, Анастасія Коіра, Вероніка Мільчева, Дар'я Токарева.

Про це повідомляється сьогодні, 17 вересня, на сайті управління молоді й спорту Львівської обласної державної адміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів