«Львів» зіграв останній спаринг у Туреччині внічию

23:05 11 лютого 2020 р.

Фото до новини


Фото: pfclviv.com

Футбольний клуб «Львів» завершив тренувальний збір у Туреччині нічиєю з вірменським «Лорі».

Про це повідомили у вівторок, 11 лютого, в інформаційній службі «Львова», де також розповіли, що позаяк за три дні «синьо-золоті» провели чотири матчі, на гру проти «Лорі» вийшли ті, хто менше часу провів у грі проти «Маріуполя» 10 лютого.

Місце у воротах зайняв Богдан Сарнавський. Лінію оборони склали Ігор Гончар, Юрій Кравчук, Єгор Клименчук та Андрій Бусько. Попереду вийшли Жонатан, Шина, Велвес та Пернамбуко. У нападі зіграли Нич та ще один гравець на перегляді.

Вийти вперед «синьо-золоті леви» зуміли всередині першого тайму. З пенальті відзначився Велвес. Але втримати переможний рахунок команді не вдалося. За сім хвилин до кінця матчу «Львів» пропустив гол. А матч так і закінчився внічию 1:1.

ФК «Львів» – ФК «Лорі» – 1:1

Гол: Велвес, 25 (пенальті)

Склад ПФК «Львів» у першому таймі: Сарнавський, Гончар, Кравчук, Клименчук, Бусько, Жонатан, Шина, Велвес, Пернамбуко, Нич та гравець на перегляді.

Це був останній матч «Львова» на зборах в Туреччині. Вже 12 лютого команда вирушить до рідного міста. Футболісти отримають два дні вихідних. І з 15 лютого розпочнуть підготовку до першого матчу чемпіонату – на виїзді проти «Олімпіка» 22 лютого.

Як інформував «Щоденний Львів», «Карпати» відквитали три голи.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів