«Львів» здобув п’яту перемогу в сезоні

19:12 9 грудня 2018 р.

Володимир Адамюк

Володимир Адамюк
Фото: footboom.com

Футбольний клуб «Львів» здобув завдяки дублю Володимира Адамюка виїзну перемогу над «Олександрією» в завершальному матчі 18-го туру УПЛ.

«Львів» не став затягувати з подіями й вийшов уперед уже на другій хвилині матчу. Борзенко зрізав подачу з кутового на Адамюка, а той з кількох метрів переправив м'яч у ворота – 0:1!

«Олександрія» тут же перехопила м'яч та пішла відігруватись, однак важке розмокле поле гальмувало як швидкість атак господарів, так і швидкість руху м'яча. Нічого більш гострого за удар Ковальця на 13-й хвилині в руки Бандурі створити не вдалося.

А «Львів» продовжував створювати моменти з нічого. На 25-й Тейлор замкнув подачу Западні дуже небезпечним ударом головою, а на 30-й Адамюк забив другий гол, отримавши прекрасну передачу від Мартана та влучивши у ворота рикошетом від дальньої штанги – 0:2!

Щоправда, через п'ять хвилин один м'яч міг відквитати Простасов. Однак його постріл в дальній нижній кут пройшов трохи неточно.

На другий тайм «Олександрія» вийшла дуже заведеною. Однак перша його половина потонула у дрібних фолах та позиційній боротьбі.

Тим не менш, на 56-й хвилині Бандурі довелося витягнувати складний постріл Ковальця з гострого кута. А через дві хвилини Протасов метрів з 20-ти запустив м'яч над воротами

«Олександрія» продовжила тиск і все ближче підходила до голу. На 69-й Гречишкіну вдався шикарний удар з дальньої дистанції, однак він пройшов у сантиметрах від воріт. А на 72-й Сітало потилицею влучив у штангу.

Зрештою, господарі відродили інтригу. На 84-й хвилині Артем Сітало опинився на ударній позиції та класно пробив у площину. Бандура парирував, однак на добиванні встиг зіграти Шедрик – 1:2.

На 90-й все тож же Сітало міг вирвати нічию. Однак переграти голкіпера у ближньому бою не зміг.

Зрештою, «Львів» втримав складну виїзну перемогу, набравши 23 очки та залишившись на восьмій сходинці. До шостого місця підопічним Юрія Бакалова не вистачає всього одного залікового балу.

Чемпіонат України 2018/2019, 18-й тур

«Олександрія» – «Львів» – 1:2

Голи: Шендрик, 84 – Адамюк, 2, 30

Про це повідомили в неділю, 9 грудня, в інтернет-виданні «Футбол 24».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів