«Львів» вистояв у меншості

21:30 5 жовтня 2019 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/fclviv2006

Поєдинок 10-го туру чемпіонату України з футболу серед клубів прем'єр-ліги, в якому «Львів» приймав «Зорю» завершився внічию з рахунком 0:0.

Команди досить агресивно розпочали матч і вже на 12-й хвилині «Львів» був змушений зробити заміну – замість Квасного на поле вийшов Гончар. Одразу після заміни «Зоря» пішла в атаку – Русин пробивав зльоту від правого кута воротарського майданчику, але Сарнавський встиг підняти руки і відбив первинну загрозу, а добивання Назарія прийняли на себе захисники.

За хвилину Вернидуб переправив м'яч в сітку ударом головою після подачі Юрченко зі стандарту на лівому фланзі. Але це був офсайд.

На 37-й хвилині матчу ФК «Львів» через Педро Вітора залишився у меншості. Причиною цьому послужив непристойний жест – середній палець – адресований захиснику луганчан Віталію Вернидубу.

У другому таймі «Зоря» очікувано володіла перевагою і мала декілька гострих моментів біля воріт львів'ян. На 57-й хвилині Юрченко довго вовтузився з м'ячем перед воротарським майданчиком, після чого що є сил пробив з місця у верхню частину воріт і попав у перекладину. Дивом відскік від газону не припав у ворота.

Під кінець матчу Сарнавський видав фантастичний сейв, зреагувавши на удар Будківского з близької відстані. У підсумку, «Зоря» так і не змогла дотиснути «Львів» і з 10 очками залишилася на п’ятому місці в УПЛ. «Львів» продовжує знаходитися на дні турнірної таблиці (сім очок, 11 місце).

Усе це розповіли на «Телеканалі новин «24».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів