«Львів» прийматиме «Карпати» на стадіоні «Україна»

10:00 8 березня 2020 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/fckarpaty

У неділю, 8 березня, о 14:00 на стадіоні «Україна» у Львові розпочнеться матч 22-го туру чемпіонату України з футболу серед клубів прем’єр-ліги.

Про це повідомили в інформаційній службі «Карпат», де також розповіли, що вони проведуть неділю свій заключний матч у регулярній частині чемпіонату. А напередодні львівського дербі і ПФК «Львів», і «Карпати» зазнали поразок.

Підопічні Єгіше Мелікяна програли у Запоріжжі, де сильнішою виявилася «Зоря» (2:0). «Зелено-білі» також поступилися в минулому турі – у рідних стінах «Карпатам» не залишила шансів «Олександрія» (0:4).

Взагалі у новому футбольному році «містяни» пережили усю гаму емоцій – спочатку перемогли на виїзді «Колос», згодом зіграли внічию з «Олександрією», а тоді програли «Зорі». Що стосується підопічних Романа Санжара, то вони у 2020-му ще не перемагали: стартова нічия із СК «Дніпро-1» та поразки «Колосу» і «Олександрії».

Поєдинок першого кола завершився нульовою нічиєю, хоча він видався багатим на події. Команди почергово не реалізували пенальті. Спочатку схибив Олексій Гуцуляк, а потім чудовим шансом не скористався Пернамбуко. Загалом голкіпери Олег Кудрик та Богдан Сарнавський провели відмінний матч і стали ключовою причиною того, що того дня м’яч так і не опинився у сітці воріт.

Крім того, дербі запам’яталося двома червоними картками. Наприкінці першого тайму було вилучено Назара Вербного, а незадовго до фінального свистка з поля пішов Сабіно.

У недільній зустрічі тренери не зможуть розраховувати на кількох виконавців. За «зелено-білих» не зіграє один з лідерів – Єгор Назарина. Не менші проблеми і в ПФК «Львів». Не братимуть участі у дербі центральні захисники Сергій Борзенко та Антон Братков, відтак, тренерський штаб номінальних господарів вимушений буде латати діру, що утворилася в центрі оборони.

Як інформував «Щоденний Львів», «Карпати» зазнали виїзної поразки від луганської «Зорі» у матчі 21-го туру чемпіонату України з футболу серед клубів прем’єр-ліги.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів