«Львів» прийматиме «Десну» на стадіоні «Україна»

09:20 27 жовтня 2019 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/fclviv2006

У неділю, 27 жовтня, о 14:00 ФК «Львів» прийматиме на стадіоні «Україна» в матчі 12-го туру чемпіонату України з футболу серед клубів прем’єр-ліги чернігівську «Десну»

Про це повідомили в інформаційній службі футбольного клубу «Львів», де також розповіли:«Матч 12-го туру «Favbet Ліги» – багатообіцяюча дуель команд, які мають заряд впевненості. «Десна», яка своєю грою заслужила статус сильного і непоступливого суперника і ПФК «Львів», який починає оговтуватись від затяжної серії невдач і різноматних «чуток», які не стали каменем спотикання для футболістів, і попри все, у команді зберігся лад і порядок. А слова, сказані президентом клубу у зверненні до фанатів про безпечне майбутнє «Львова» тільки додають впевненості і оптимізму колективу. Ці слова мають передатися футболістам, які вийдуть на газон стадіону «Україна» аби доводити своєю грою, що смуга невдач закінчилась, а турбулентість, у яку потрапив львівський клуб, спричинена пошуком своєї філософії гри та кадровими перестановками».

«Наразі ситуація в нижній частині турнірної таблиці є досить рівною. «Городяни» хоч і займають останнє місце, але знаходяться на відстані однієї перемоги від восьмого місця і демонструють хороший захисний футбол. В останніх двох турах, ворота «синьо-золотих левів» залишились нерозпечатаними», – поінформували також на сайті «Львова».

«Десна» ж заслуговує якнайкращих епітетів – сильний і непоступливий суперник, із класно вибудуваним захистом, адже «Десна» на рівні з «Шахтарем» пропустила найменше голів у чемпіонаті – шість. Цікаво і те, що «Львів» отримав у свої ворота 6 пенальті, це поки найбільше зі всіх команд», – повідомили також в інформаційній службі футбольного клубу «Львів».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів