«Львів» програв ушосте в сезоні

18:15 21 вересня 2019 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/fclviv2006

«Олімпік» у більшості переміг «Львів» у битві аутсайдерів.

«Львів» приймав у суботу, 21 вересня, на стадіоні «Україна» у восьмому турі чемпіонату України з футболу серед клубів прем’єр-ліги донецький «Олімпік».

Гості перемогли завдяки забитому пенальті наприкінці зустрічі. Це був матч, в якому зійшлися дві команди, які посідають останні місця у турнірній таблиці. Тож команди прагнули набрати заповітні бали, і не дати їх набрати супернику.

При цьому «Львів» ще й хотів перервати свою серію без перемог вдома. Команда не виграє у Львові з 21 жовтня 2018 року. Також це був перший домашній матч для нового наставника «містян» Володимира Мазяра.

Однак якщо заміна тренера пішла «Олімпіку» на користь, то «Львів» ще не показав тієї гри, якої б від нього хотілося бачити. Команда доволі в'яло провела цей матч.

Натомість гості, які по дорозі до Львова ще й надали першу медичну допомогу постраждалим в ДТП, більше часу проводили на половині поля суперника. Однак забити не вдалося.

Єдину нагоду відзначитися «Львів» мав на 33-й хвилині. Тоді Педро пробивав зі штрафного. М'яч летів під перекладину воріт, але голкіпер у стрибку відбив його. Цей удар так і залишився єдиним, який ФК «Львів» завдав за весь матч.

Переломний момент зустрічі стався вже у доданий до першого тайму час. Гончар сфолив проти суперника у штрафному майданчику, і арбітр призначив пенальті.

Окрім того, гравець отримав жовту картку, яка стала для нього другою. Тож він достроково покинув поле.

Пробивати пенальті пішов Матар Діеє. Він не розбігався, а «підкрадався» до м'яча дрібними кроками. І пробив повз рамку воріт. Сарнавський у той час стрибнув в інший бік.

У другому таймі «Олімпік» більше часу проводив на чужій половині поля. Львів'яни ж оборонялися. Виходити в контратаки в них вдавалося рідко.

На 76-й хвилині на поле у складі «Львова» вийшов Насонов. А на 80-й він у власному штрафному збив Тейшейру. Арбітр ще раз вказав на 11-метрову позначку у цьому матчі. Цього разу пішов пробивати Політило. Удар у півзахисника був не сильний, але точний. Він і приніс перемогу гостям.

«Львів» – «Олімпік» –0:1

Гол: Політило, 80 (пенальті)

Вилучення: Гончар, 45 (Львів)

Нереалізований пенальті: Діеє, 45+2 («Олімпік»).

Усе це розповіли на «Телеканалі новин «24».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів