«Львів» переміг дев’ятьох полтавців

19:15 9 листопада 2019 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/fclviv2006

«Містяни» перервали восьмиматчеву безвиграшну серію й покинули останню позицію в турнірній таблиці чемпіонату України серед клубів прем’єр-ліги.

Матч останніх команд у турнірній таблиці розпочався у невисокому темпі й практично без моментів, але зі значною кількістю фолів. Перша гострота сталася на 10-й хвилині, коли Люлька прибрав захисника у штрафному й пробив у ближній кут – поруч зі стійкою!

Ще за дві хвилини «містяни» відкрили рахунок. Мельничук виконав необачну передачу на голкіпера, Абнер перехопив м'яч і перекинув Різника, а другим дотиком переправив м'яч у сітку. 1:0!

На 16-й Ренан міг подвоїти перевагу «Львова», вдруге вирвавшись віч-на-віч з воротарем, однак нападник затягнув з ударом, дозволивши його заблокувати. Господарі діяли сміливо, вміло комбінуючи й відкриваючи зони, а Ворскла відповідала лише грубощами.

Зрештою, на 34-й хвилині такий футбол призвів до другої жовтої картки Луїзао, а на 40-й – і до пенальті за фол проти Педро. Ппостраждалий його і реалізував. 2:0.

На другий тайм Віталій Косовський випустив Артура, який вчора грав за молодіжку, однак ніякого посилення у грі це не дало. «Львів» продовжив тримати ініціативу й ледь не влаштував погром уже на 55-й хвилині, коли Ренан ударом головою замкнув подачу Педро – Різник витягнув м'яч з-під поперечини.

Після цього команди перестали серйозно загострювати гру на добрі хвилин 20. За цей період можна згадати хіба що невдалу спробу Артура пробити в падінні через себе та постріл Приймака із середньої дистанції в руки Різнику.

На 79-й хвилині відзначитись голом міг Богунов, який вийшов на заміну й завершив класну контратаку ударом з правого краю штрафного – поруч з дальньою стійкою пролетів м'яч. «Ворскла» нічим на це не відповіла, а на 81-й ще й залишилась вдев'ятьох через другу жовту картку Мартиненка.

Після цього все стало зрозуміло. «Львів» впевнено довів матч до першої перемоги під керівництвом Єгіше Мелікяна, який дебютував в якості головного тренера «містян».

Таким чином, «Львів» набрав 11 очок і покинув останню позицію, піднявшись на одинадцяту. «Ворскла», маючи всього вісім залікових балів, замикає турнірну таблицю.

Усе це розповіли суботу, 9 листопада, в інтернет-виданні «Футбол 24».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів