«Львів» не втримав переможний рахунок

19:00 24 квітня 2019 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/fclviv2006

«Зоря» вирвала вольову перемогу в матчі зі «Львовом» і піднялась у зону єврокубків

«Зоря» і Львів» дуже повільно розпочали поєдинок, тому глядачі відверто нудьгували на трибунах. За перший тайм варто відзначити, лише стандарт у виконанні «Львова» на 42-й хвилині, який і відкрив рахунок. Воронін виконав навіс у штрафний майданчик а Бруно Дуарте зрізав м'яч головою у дальній кут.

Друга половина зустрічі виглядала значно цікавішою. Суперники не соромились загострювати, що і принесло свої плоди для луганців. На 56-й хвилині з тогож правого флангу господарі розвинули класну атаку, яку завершив Пилип Будківський, відзначившись дебютним голом після повернення в «Зорю».

Луганці могли виходити вперед на 66-й хвилині, але після потужного удару Кабаєва львів'ян врятувала поперечка. Здавалось, що нічия неминуча, але арбітр втрутився в гру та призначив 11-метровий на 90+1 хвилині. Хавбек збірної України Олександр Караваєв впевнено реалізував стандарт

Перемога піднесла «Зорю» на 4-ту сходинку УПЛ (35 очок), яка дає право зіграти у кваліфікації Ліги Європи. Найближчий переслідувач луганців «Маріуполь» поступається лише двома пунктами. Львів – шостийй (30 очок).

Про це повідомили в середу, 24 квітня, в інтернет-виданні «Футбол 24».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів