«Львів» дограватиме сезон на стадіоні «Україна»

15:05 7 лютого 2019 р.

Фото до новини


Фото: pfclviv.com

ПФК «Львів» зіграє домашні матчі чемпіонату УПЛ та Кубка України весняної частини сезону 2018-2019 років на стадіоні «Україна».

Переїзд «синьо-золотих левів» з основного стадіону на резервний пов’язаний з тим, що на «Арені Львів» на початку березня розпочнеться встановлення нового газону. Увесь процес монтажу та адаптації найсучаснішого гібридного покриття займе близько трьох місяців.

Генеральний директор «Львова» Андрій Паньків зазначив: «Це вимушена міра, оскільки «Арена Львів» є головним стадіоном «Львова», і наш клуб був готовий провести тут перший офіційний матч у 2019 році з одеським «Чорноморцем». Але ми поставилися з розумінням до цієї ситуації, адже найкращий стадіон Західної України повинен мати відповідне футбольне покриття».

Таким чином, першою нове покриття стадіону львівського клубу протестує національна збірна команда України, яка 7-го та 10-го червня зіграє у місті Лева два матчі кваліфікаційного раунду чемпіонату Європи 2020 року – з командами Сербії та Люксембургу. Про це повідомили в інформаційній службі ПФК «Львів».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів