Легкоатлети Львівщини повернулися з чемпіонату України з медалями

15:20 22 лютого 2017 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської облдержадміністрації

Збірна Львівської області виборола на чемпіонаті України з легкої атлетики у приміщенні третє загальнокомандне місце в заліку серед молоді (1000 очок), четверте – у видах багатоборств (100 очок) та шосте серед дорослих (870 очок).

Про це повідомили сьогодні, 22 лютого, у Львівській облдержадміністрації, де також поінформували, що на чемпіонат України з легкої атлетики у приміщенні, який відбувся 17-19 лютого в Сумах легкоатлети Львівщини здобули у змаганнях серед дорослих три золотих нагороди. Зокрема, чемпіоном України став у манежі Сумського державного університету стриянин Василь Іваницький (тренер – Любов Петринець), який переміг у семиборстві із особистим рекордом 5 820 очок. Це досягнення дозволить йому потрапити до збірної команди України на чемпіонат Європи у приміщенні, який 3-5 березня прийматиме Белград.

Найбільшу кількість медалей принесли Львівщині результати на дистанції 3000 метрів із перешкодами. Зокрема, вихованка Сокальщини Оксана Райта здобула перемогу із результатом 10:16.70. А Ірина Племянник виборола на цій же дистанції бронзову нагороду із результатом 11:03.51 й стала чемпіонкою України серед молоді.

Серед чоловіків третю золоту медаль чемпіонату України приніс для скарбнички Львівщини Роман Ростикус з результатом 8:49.45. Костянтин Коляда фінішував одразу за ним  і піднявся на другу сходинку п'єдесталу. Ще один представник Львівщини Ігор Желем тут став другим в заліку серед молоді, подолавши змагальну дистанцію за 9:18.05.

Бронзову нагороду в бігу на 800 метрів здобула Орися Дем'янюк (Мочульська), яка вийшла у фінал із кращим часом і зуміла завершити змагання на третій позиції, подолавши дистанцію за 2:09.56. Потішила уболівальників жіноча естафетна команда Львівщини 4 х 400 метрів: Лілія Коваль, Рената Механчук, Іванна Остимчук та Романа Харченко стали чемпіонами України серед молоді із результатом 3:54.73.

Ще одну срібну нагороду молодіжній команді приніс Степан Дем’янчук у штовханні ядра (16.12 метра). А Юрій Трохимчук на дистанції 400 метрів завершив змагання третім серед молоді. Його результат –  49.31 с.

Одразу троє львів'ян змагалися й у фіналі зі стрибків у висоту. Кращим став Сергій Слісенко. Тільки він поміж львівських стрибунів подолав висоту 215 сантиметрів, що принесло йому бронзову медаль у категорії «Молодь» та п'яту позицію у змаганнях серед дорослих. Досвідчений Дмитро Дем'янюк і Вадим Кравчук посіли шосте і восьме місця відповідно. У змаганнях зі стрибків у висоту серед жінок сьоме місце посіла Ілона Заскалько із результатом 175 сантиметрів.

Про це повідомили сьогодні, 22 лютого, в прес-службі Львівської обласної державної адміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів