Легіонери - вперед! Ребров обрав стартовий склад збірної України з Луніним на воротах

21:08 21 березня 2024 р.

Фото до новини

Сьогодні національна збірна України з футболу мусить лише перемогти господарів поля - збірну Боснії і Герцеговини, щоб продовжити боротьбу за путівку у фінальний турнір Євро-2024.

21 березня о 21.45 за київським часом національна збірна України з футболу проведе стиковий поєдинок з Боснією і Герцеговиною за право участі в фінальній частині чемпіонату Європи, що відбудеться влітку у Німеччині. Про цікаві факти щодо цього матчу повідомляє УАФ, пише DailyLviv.com.

Сьогодні на трибунах стадіону «Біліно Поле» у місті Зениця очікується близько 11 200 уболівальників. 800 з них підтримуватимуть збірну України. Повна місткість цього стадіону - 15 292 глядачі. Розмір поля - 105 м на 68 м. Збірна України 16 листопада 2021 року перемогла тут команду Босніїі Герцеговини - 2:0 у відбірковому матчі до чемпіонату світу 2022 року. У матчі в Києві між цими збірними була зафіксована нічия - 1:1. Сьогоднішній поєдинок стане третім в історії протистоянь двох збірних. У свіжому рейтингу ФІФА команда Боснії і Герцеговини посідає 71-е місце. Збірна України — 24-а.

Стартові склади на матч 21 березня:

Україна: Лунін – Конопля, Забарний, Матвієнко, Миколенко – Судаков, Бражко, Зінченко – Зубков, Довбик, Мудрик.

Запас: Бущан, Трубін, Михайліченко, Таловєров, Сидорчук, Шапаренко, Маліновський, Яремчук, Бондар, Ванат, Гоцуляк, Тимчик.

Боснія і Герцеговина: Шехич – Ахмедходжич, Хаджикадунич, Колашинаць – Дедич, Сімірот, Хайрадінович, Крунич, Газибегович – Джеко, Демирович.

Запас: Василь, Пірич, Чівич, Башич, Превляк, Пьянич, Варесанович, Табакович, Рахманович, Хусейнбашич, Ковачевич, Муякич.

Події сьогоднішнього матчу на стадіоні «Біліно Поле» висвітлюватимуть 78 акредитованих журналістів та 31 фотокореспондент. Безпеку і порядок на матчі забезпечуватимуть 440 поліціянтів і 300 працівників приватної охоронної фірми.

У разі перемоги у матчі національна зібрна України зіграє у фіналі плей-оф (26 березня, Вроцлав) з переможцем поєдинку між збірними Ізраїлю та Ісландії. Цей півфінальний матч відбудеться сьогодні в Будапешті (Угорщина) на стадіоні «Ференц Пушкаш» і розпочнеться також о 21:45 за київським часом.

А в разі поразки у Зениці українська команда 26 березня зіграє у польському Вроцлаві товариський матч проти такої ж команди-невдахи, яка програє у другій парі - Ізраїль-Ісландія.

Читайте такожЗбірна України на Олімпіаді-2024 зіграє проти команди Ліонеля Мессі

Календар матчів олімпійської збірної України у Франції на ОІ-2024

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів