Кубок України з волейболу здобули у Львові харків’яни (відео)

15:22 28 грудня 2015 р.

Фото до новини


Фото: loko.pz.gov.ua

ВК «Барком-Кажани» поступився «Локомотиву» в усіх сетах.

У львівському Палаці спорту «Галичина» завершився фінал Кубку України-2015/2016. Господарі майданчика – ВК «Барком-Кажани»  поступилися харківському «Локомотиву» з рахунком 0:3.

Фінал Кубка України з волейболу відбувся у Львові вперше. Але місцевій команді «Барком-Кажани» не вдалося завоювати почесни приз, оскільки «Локомотив» не віддав їй жодного сету — 25:17, 25:16, 25:16.

Лідерами за набраними очками в «Локомотиві» стали Юрій Томін (18 пунктів), Олег Плотницький (10), Дмитро Теременко (9), Володимир Татаринцев (8). По п’ять очок команді принесли Володимир Ковальчук і Костянтин Жилінський.

У складі «Баркома» бали набирали Володимир Тевкун (8), Євген Капаєв (5), Андрій Шиманський, Юрій Семенюк, Олександр Гребенюк (по 3), Віталій Осадца і Олександр Кульбіда (по 2).

Таким чином, харківський «Локомотив» вдесяте поспіль та 13 раз у сумі став володарем почесного трофея у своїй клубній історії. В матчі за бронзові нагороди перемогу отримали гравці «Дніпра», які на тай-брейку зломили опір дебютанта фінальної стадії — команди «Буревісник-ШВСМ».

Про це повідомили сьогодні, 28 грудня, в інформаційній агенції «УНН».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів