Коростильов і Старікова були кращими спортсменами Львівщини 2019 року

14:15 10 лютого 2020 р.

Фото до новини


Фото: loda.gov.ua

У львівському обласному відділенні Національного олімпійського комітету України визначилися з кращими спортсменами Львівщині 2019 року – ними були чемпіон світу зі стрільби кульової Павло Коростильов і призерка Кубка світу з велотреку Олена Старікова.

Про це повідомили в понеділок, 10 лютого, у Львівській облдержадміністрації. У ній також нагадали, що Олену Старікову визнавали кращою спортсменкою Львівщини у січні, жовтні та листопаді, а Павло Коростильов перемагав у березні і вересні.

Цього місяця Олена Старікова стала бронзовою призеркою Кубку світу з велотреку за підсумками усіх шести етапів. У листопаді вихованка Львівської школи вищої спортивної майстерності та навчально-спортивної бази Міноборони України завоювала бронзу в спринті на другому етапі Кубку світу,який відбувся 8-10 листопада у Великій Британії. У жовтні Олена стала дворазовою медалісткою чемпіонату Європи з велотреку в Апелдорні у Нідерландах, здобувши «срібло» в індивідуальному спринті та «бронзу» в гіті.

Павло Коростильов виборов у вересні золото на чемпіонаті світу зі стрільби кульової. Восени він переміг в особистому заліку у стрільбі з великокаліберного пістолету на VII Всесвітніх іграх серед військовослужбовців CISM. У березні Павло успішно виступив на чемпіонаті Європи з кульової стрільби, де у вправі ПП-3 (пневматичний пістолет) посів перше особисте місце та другк командне.

Як інформував «ЩЛ», борчиня Ангеліна Лисак – краща спортсменка Львівщини в січні
https://dailylviv.com/news/sport/borchynya-anhelina-lysak-krashcha-sportsmenka-lvivshchyny-v-sichni-81658

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів