Компанія ватерполіста відкрила у Львові чотири ґрунтові корти

20:03 9 вересня 2024 р.

Фото до новини

Через 10 днів стане відомо, чи зможуть грати на них "сторонні" любителі тенісу.

Сьогодні у Львові, на вулиці Кастелівка, 8, повноцінно запрацювали нові тенісні корти. На символічне відкриття та тренування до юних тенісистів приїхала відома українська тенісистка, третя ракетка світу в рейтингу WTA у 2017, 2018 і 2019 роках в одиночному розряді та бронзова призерка літніх Олімпійських ігор 2020 Еліна Світоліна. Про це повідомила пресслужба ЛМР, пише DailyLviv.com.

Чотири тенісні корти з сучасним покриттям та дві роздягальні на міській землі побудував приватний інвестор – ТзОВ «Палац спорту “Україна». Спочатку тут тренуватимуться вихованці ДЮСШ №1, а згодом — на корти на реабілітацію запрошуватимуть військових і цивільних, що постраждали внаслідок війни (UNBROKEN Sport).

З наступного тижня сюди зможуть приходити займатись мешканці: в певні години тут тренуватимуться тенісисти дитячо-юнацької спортивної школи, а в інший час інші охочі зможуть пограти в теніс - за  записом телефоном у директорки ДЮСШ №1. 

Журналіст DailyLviv.com зателефонував директорці ДЮСШ №1 і довідався, що наступних 10 днів на кортах гратимуть юні тенісисти, а після того за станом кортів буде ухвалене рішення - експлуатувати їх далі чи законсервувати до наступного сезону.

Довідка

Засновником і кінцевим бенефіціаром ТзОВ «Палац спорту “Україна» є 54-річний Олександр Свіщов, президент ГО "Федерація водного поло України", підприємець.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів