Кличка "нокаутувала" акторка зі США

22:03 9 жовтня 2013 р.

Фото до новини

Абсолютний чемпіон світу з боксу Володимир Кличко зробив пропозицію руки і серця своїй дівчині Хайден Панеттьєрі. Про це 24-річна акторка Хайден розповіла у телевізійному шоу у США. Дату весілля актриси і боксера ще не призначено.

Абсолютний чемпіон світу з боксу Володимир Кличко зробив пропозицію руки і серця своїй дівчині Хайден Панеттьєрі. Про це 24-річна актриса сказала під час шоу "Лайв з Келлі і Майклом" на одному з американських телеканалів. Коли ведуча шоу Келлі Ріпа запитала у Хайден про велику діамантову обручку на пальці, вона відповіла, що заручена з Володимиром. Хайден додала, що дату весілля ще не призначено. Нагадаємо, що навесні вже була інформація про заручини Володимира і Хайден, але пізніше американка спростувала це. 

Хайден була присутня на переможному бою Володимира з Алєксандром Повєткіним. Ще у вересні Володимир Кличко розповідав, що Хайден знає не тільки фрази російською мовою, але й українською.

"Вона знає деякі фрази українською мовою, деякі російською. Вона вже знає різницю між двома мовами. Хоча спочатку це для неї звучало однаково", - пояснив боксер.

Про це повідомив ПроСпорт

Весілля Володимира Кличка може суттєво вплинути на дату його наступного бою, але навряд чи вплине на вибір майбутнього суперника. Однак ким би він не був, такого великого гонорару як за перемогу над росіянином, не буде кому запропонувати Кличкові. Для цього Кличкові потрібно було, як мінімум, вигравати у Москві нокаутом.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів