Харків’янки здобули студентський футбольний Кубок України у Львові

18:00 7 листопада 2019 р.

Фото до новини


Фото: noc.lviv.ua

У четвер, 7 листопада, на львівському стадіоні «Сокіл» відбувся фінальний матч Кубку України з футболу серед жіночих студентських команд.

Про це повідомили у Львівському обласному відділенні Національного олімпійського комітету України, де також розповіли: «Суперницями у цьому поєдинку стали команди Харківської державної академії фізичної культури та Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини. Харків’янки одразу взяли ініціативу у власні руки й швидко повели в рахунку».

«Згодом їм вдалося подвоїти свою перевагу, на що футболістки з Умані відповіли лише одним взяттям воріт. Таким чином, матч завершився з рахунком 2:1, а Кубок вирушає до Харкова», – поінформували також в обласному відділенні НОК.

«Серед призерів турніру були й львів’янки – футболістки Львівського державного університету фізичної культури, котрі у матчі за третє місце здолали суперниць із Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка з рахунком 1:0», – повідомили також в обласному відділенні НОК.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів