«Карпати» здобули перше очко в цьому сезоні

21:30 16 жовтня 2016 р.

Фото до новини


Фото: football-ukraine.com

Львів’яни не зуміли перемогти омолоджене «Дніпро».

Свій перший матч в рамках Української Прем’єр-ліги білоруський головний трене львівських «Карпат» Олег Дулуб проводив проти «Дніпра». Команда Дмитра Михайленка в попередньому турі з непристойним рахунком поступилася «Олександрії» – 1:4.

МАбуть, через це прикре фіаско тренер гостей вирішив вдатися до замін в стартовому складі – Михайленко всадовив на заміну воротаря Олексія Баштаненка, а місце в «рамці» зайняв Андрій Лунін 1999 року народження. Вітаємо хлопця з дебютом в Українській Прем’єр-лізі!

Щодо самої гри, то вона закінчилася закономірною нічиєю. Найперший гострий моменти мали гості, але Когут на 18-й хвилині влучив до рук Роману Мисаку.

«Карпати» же відповіли голом. Бланко-Лещук після подачі від Кравця переграв юного Луніна. Однак коли до свистка на перерву лишалося шість хвилин, Ігор Когут ударом з кількох метрів рахунок зрівняв – 1:1.

На старті другого тайму Костевич, хоч і пробивав з гострого кута, але не влучив у порожні ворота. Останні 15-20 хвилин матчу лишилися за «Дніпром».

Але варто зауважити, що «Карпати» на 81-й хвилині могли вийти вперед, але свіжий Вербний не влучив у дальній кут воріт.

Отож, новий тренер львів’ян розпочинає з нічиєї. Нині «Карпати» мають один пункт. «Дніпро» набирає десять балів. В 12-му турі «Дніпро» вирушить до Луцька, а «Карпати» в рідних стінах спробують переграти «Сталь».

Про це повідомили сьогодні, 16 жовтня, в інтернет-виданні «Футбол 24». Натомість у прес-службі (інформаційному центрі) ФК «Карпати» навели  статистику сьогоднішнього матчу:

«Карпати» – «Дніпро» – 1:1

11-й тур. 16.10.2016, 19:30. «Арена Львів», Львів. 2308 глядачів. Похмуро. +5°С

Арбітр – Катерина Монзуль (Харків). Асистенти арбітра: Андрій Скрипка (Кропивницький, Кіровоградщина), Євген Халамендик (Київ). 

«Карпати»: Мисак, Зубейко, Лобай, Нестеров, Кравець, Завійський, Худоб’як, Чачуа (Ярошенко, 66), Костевич (Вербний, 80), Чумак (Грисьо, 51), Бланко-Лещук.

Запасні: Підківка, Новотрясов, Кльоц, Габріель.

Головний тренер – Олег Дулуб. 

«Дніпро»: Лунін, Влад, Адамюк, Кравченко, Блізніченко, Бохашвілі (Баланюк, 68), Чеберячко, Когут (Вакулко, 72), Ротань, Андерсон (Луньов, 89), Сваток.

Запасні: Баштаненко, Назаренко, Нагієв, Лопирьонок.

В.о. головного тренера – Дмитро Михайленко.

Голи: Бланко-Лещук, 29 – Когут, 38.

Попередження: Завійський, 55 – Ротань, 51, Бохашвілі, 52.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів