«Карпати» здобули другу перемогу в сезоні

19:12 5 листопада 2016 р.

Фото до новини


Фото: скріншот з «YouTube»

Єдиний гол на «Арені Львів» забив футболіст, який святкував сьогодні свій день народження.

У Львові завершився матч 14-го туру української футбольної Прем'єр-ліги, в якому «Карпати» приймали полтавську «Ворсклу» й здобули щойно другу перемогу в нинішньому чемпіонаті. Гра завершилася з рахунком 1:0.

Господарі «Арени Львів» мали перевагу в першому таймі й на 23-й хвилині реалізували її в гол. м'яч у ворота відправив після навісу Тараса Худоб'яка з кутового головою Густаво Бланко-Лещук, якому сьогодні виповнилося 25 років.

Полтавці мали ряд небезпечних моментів як у першому, так і в другому таймі, але реалізувати їх не зуміли. Таким чином, «Карпати» набрали чотири очки в турнірній таблиці (з урахуванням «мінус 6» через дисциплінарне покарання), і залишаються на останньому місці в турнірній таблиці УПЛ, але скоротили до мінімуму відрив «Дніпра». 14-й тур УПЛ завершиться трьома матчами у неділю, 6 листопада.

Про це повідомили сьогодні, 5 листопада, в агенції УНІАН. Натомість у прес-службі (інформаційному центрі) ФК «Карпати» навели статистику матчу на «Арені Львів»:

14-й тур. 5 листопада, 17:00. «Арена Львів». Ясно. +5°С

Арбітр – Сергій Березка (Київ). Асистенти арбітра: Євген Данильченко (Луганськ), Євген Петраков (Київ).  Четвертий арбітр – Микола Балакін (Київ). 

Директор матчу ФФУ – Анатолій Савчук (Луцьк). Спостерігач арбітражу – Євген Геренда (Калуш). 

«Карпати»: Підківка, Мірошніченко, Лобай, Нестеров, Кравець, Кльоц (Чачуа, 56), Вербний, Худоб’як, Грисьо (Ксьонз, 46), Костевич (Кадимян, 67), Бланко-Лещук.

Запасні: Мисак, Сениця, Чумак, Габріель.

Головний тренер – Олег Дулуб.

«Ворсклу»: Шуст, Сімінін, Кобахідзе, Бартуловіч, Чеснаков, Одарюк (Турсунов, 46), Коломоєць (Хльобас, 63), Голодюк (Скляр, 46), Кравченко, Дитятьєв, Ребенок.

Запасні: Непогодов, Ткачук, Сапай, Зарічнюк.

Головний тренер – Василь Сачко.

Гол: Бланко-Лещук, 23.

Попередження: Нестеров, 54 – Дитятьєв, 46, Скляр, 59.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів