Грози й злива завадили львівським футболістам

14:50 28 січня 2020 р.

Фото до новини


Фото: fckarpaty.com

Похмура погода та сильна злива зустріла гравців львівських «Карпат» на третій день навчально-тренувальних зборів у Туреччині.

Несприятливі погодні умови завадили карпатівцям провести повноцінне тренування на футбольному полі. Через грози, які повністю накрили місто, де перебувають «леви», команда обмежилась біговою роботою та фізичними навантаженнями, що тривало тридцять хвилин.

Тим часом до загальної групи повернувся капітан львівських «Карпат» Дмитро Кльоц, який вчора займався за індивідуальною програмою у зв’язку із незначним мікроушкодженням. Натомість Володимир Якімець знову пропускав тренувальний процес через вірусне захворювання.

Уже завтра о 14:00 за київським часом «леви» розпочнуть у Белеку свій перший контрольний поєдинок на турецькій землі. Їхнім суперником буде чемпіон Словаччини – братиславський «Слован». Трансляцію матчу можна буде переглянути на клубному «YouTube»-каналі.

Про це повідомили у вівторок, 28 січня, внформаційному центрі «Карпат». Як розповідав «Щоденний Львів», «Карпати» підсилилися чемпіоном світу.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів