«Гонки Націй» вперше відбудуться у Львові

12:28 28 серпня 2018 р.

Фото до новини


Фото: zhyvyaktyvno.org

У міськраді запевнили: «29 вересня у Львові вперше пройдуть перегони «Гонки Нації».

Про це повідомили в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли: «Участь у «Гонках Націй» візьмуть понад 700 спортсменів з різних регіонів України. Всі охочі зможуть випробувати себе в категорії «Забіг Сили», яка включає в себе три підкатегорії змагань – «Elite», «Standard» і «Team».
Організатори змагань поінформували: «Забіг Сили» – це спринт на п’ять кілометрів та 20 перешкод, який сподобається як початківцям, так і досвідченим спортсменам, а також ідеально підходить для тих, хто бажає випробувати себе в командній грі. Понад 700 учасників з усіх регіонів країни будуть змагатися в обраних підкатегоріях. Кожен учасник на фініші отримає пам’ятну медаль та футболку фінішера, що створюються ексклюзивно для кожного Забігу в різних містах України».

«Усіх охочих запрошують приєднатися до свята спорту – повболівати за учасників, або вийти на старт та поборотися за місце на п’єдесталі. В заході можуть брати участь всі охочі від 18 років», – доповнили також організатори.

«Реєстрація та більш детальна інформація – за посиланням. Перегони відбудуться 29 вересня на території холдингу емоцій «!Fest» на вулиці Старознесенська, 24-26. Вхід – вільний», – поінформували також у прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів