Голодюк, Даушвілі й Пластун продовжили свої контракти з львівськими «Карпатами»

00:40 26 червня 2015 р.

Фото до новини


Фото: fckarpaty.lviv.ua

Спортивний директор «біло-зелених» Юрій Беньо повідомив у четвер, що донецький «Шахтар» вирішив повернути Дениса Кожанов в своє розпорядження.

У вчорашньому товариському матчі матчі львівських «Карпат» у Словенії, в якому вони поступилися сербській «Црвені Звезді» не брав участі Денис Кожанов. Про причини, через які той залишився в Україні, а також про інші кадрові новини «біло-зелених» розповів прес-службі ФК «Карпати» його спортивний директор Юрій Беньо:

«Причина відсутності Дениса доволі проста – він у нас був в оренді, адже його контракт належить «Шахтарю». Клуб і гравець мали домовленість про те, що Кожанов залишиться футболістом «Карпат», але щось в останній момент, уже перед самим виїздом, «Шахтар» вирішив повернути Дениса в їхнє розпорядження.

Зараз, у найближчі два-три дні, усе має вирішитися. Сподіваюся, Денис зі своїм агентом залагодить цю проблему і я думаю, що він до нас приєднається.

Денис показав у минулому сезоні, що він гравець досвідчений, має майстерність, йому вливатись в колектив не потрібно. І головне те, що це той гравець, від якого молодь багато чого може навчитися.

Щодо інших новин, то свої угоди з «Карпатами» продовжили Муртаз Даушвілі, Олег Голодюк та Ігор Пластун, а це не може нас не тішити».

Як інформував «ЩЛ», вчора, 25 червня, львівські «Карпати» поступилися в товариському матчі в Словенії сербській «Црвені Звезді».

Про це повідомили на сторінці ФК «Карпати» в інтернет-мережі «Facebook».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів