Гендиректор «Карпат» пропонував роботу тренеру з Білорусі

13:20 3 жовтня 2016 р.

Олег Дулуб з мінських «Крумкачів» днями приїжджав до Львова для переговорів з керівництвом «Карпат».

Про це дізналися й повідомили інтернет-виданні «Тribuna.com», де, відтак, вважають,  що Олег Дулуб може очолити львівську команду вже найближчим часом. Утім, додають, що в 51-річного білоруського тренера є зобов'язання перед своїм нинішнім клубом, а це ускладнює процес переговорів. 

Про це повідомили сьогодні, 3 жовтня, в інтернет-виданні «Tribuna.com», де невдовзі також опублікували коментар генерального директора «Карпат» Юрія Дячук-Ставицького:

«Нещодавно спілкувалися з Олегом Анатолійовичем по телефону. Приїжджав він до Львова, не готовий сказати. У свої вихідні людина може робити, що завгодно.

Спеціальних переговорів в останні дні з ним не вели. Вони трапилися раніше. Я двічі приїжджав до Білорусі. Поговорили, подружилися. Заодно подивився на Павла Савицького з «Німану». У мене взагалі є бажання вивчити білоруський футбол.

З Дулубом ж постійно на зв'язку. Як генеральний директор хотів би бачити його в команді. Але поки у нього діє контракт з «Крумкачамі». На сьогодні все це лише проекти».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів