«Галицькі леви» перемогли у центрі Львова канадців

21:15 10 лютого 2019 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

Товариський матч між хокейним клубом «Галицькі леви» й канадськими військовими на площі Ринок у Львові завершився перемогою українців із рахунком 9:6.

Про це повідомили в неділю, 10 лютого, в Національній академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного, де також розповіли: «День хокею у княжому місті відзначили товариською зустріччю між українськими та канадськими командами. Українську сторону представляли спортсмени хокейного клубу «Галицькі леви», який, до речі, представляє Галичину в чемпіонаті України і на міжнародній арені. До складу ж канадської команди увійшли учасники операції «UNIFIER».

«Після традиційних привітань та обміну сувенірами на ковзанці, що біля Ратуші, розпочався напружений матч. Під оплески численних глядачів хокеїсти демонстрували свою майстерність та влучність, раз у раз намагаючись переграти супротивника й влучити у ворота. За результатом двох періодів перемогу з рахунком 9:6 здобули українські спортсмени», – поінформували також в академії.

«Піднесений святковий настрій учасникам хокейного матчу та глядачам забезпечили музиканти військового оркестру Національної академії. А канадські військові підготували для гостей цього спортивного свята ще й частування – усі охочі мали можливість скуштувати українські пампухи з традиційним канадським кленовим сиропом. Після проведення хокейної зустрічі чимало львів’ян та гостей міста спробували себе у ролі хокеїстів», – повідомили також в Національній академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів