Футбольна збірна України проведе завтра відкрите тренування на «Арені Львів»

16:05 11 червня 2015 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської облдержадміністрації

Уболівальників просять приїхати на стадіон трохи завчасно. Вхід – вільний. По закінченню тренування заплановано автограф-сесію та вручення чисельних подарунків від компанії «Adіdas».

14 червня о 19.00 на стадіоні «Арена Львів» на вулиці Стрийській, 199 відбудеться кваліфікаційний матч Євро-2016 між збірними України та Люксембургу. Натомість за день до цього, 13 травня, о 20.00 збірна України з футболу вперше запрошує вболівальників на відкрите тренування.

За словами організаторів, основною метою заходу є залучення дітей до спорту з тим, щоб вони згодом відчули себе членами великої футбольної родини, а перші паростки пізнання футбольної справи заклали міцний фундамент майбутніх спортивних звершень. Адже нещодавно УЄФА заснував власний Дитячий фонд, покликаний надавати допомогу дітям, які її особливо потребують. Започаткований в ньому і проект з підтримки дітей з різними вадам, особливо з аутизмом.

Відтак вболівальників просять приїхати на стадіон трохи завчасно. Вхід – вільний. По закінченню тренування заплановано автограф-сесію та вручення чисельних подарунків від компанії «Adіdas».

Про це повідомили сьогодні, 11 червня, «Щоденному Львову», в прес-службі міської ради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів