Футболісти принесли подарунки вихованцям дитячого притулку у Львові

17:28 25 жовтня 2019 р.

Фото до новини


Фото: fcrukh.com

Гравці «Руху» долучились до благодійної ініціативи Федерації футболу Львівщини.

Про це повідомили в інформаційній службі львівського футбольного клубу «Рух». Перший заступник голови Федерації футболу Львівщини Ярослав Грисьо розповів: «Продовжуємо цю ініціативу за підтримки голови Федерації футболу Львівщини Олександра Шевченка. У планах навідуватись також і в різні куточки Львівської області. Наступна наша поїздка буде у Яворів. По мірі наших можливостей прагнемо приїхати у кожен притулок, подарувати дітям радість зустрічей з професійними футболістами. Нам приємно, що сьогодні на нашу ідею відвідати малечу з радістю відгукнулись гравці футбольного клубу «Рух». Ми спробували задовільнити  побутові потреби притулку, а дітям привезли солодощі, подарували м’ячі, щоб дітки розвивалися фізично».

«Знайомство з професійними футболістами, фото та автографи на згадку, різноманітні подарунки, які гравці «Руху» та працівники ФФЛ привезли діткам, не єдине, чим запам’яталась ця зустріч. Найяскравіша її частина – футбольний матч за участю малечі та гравців «Руху», – поінформували також у футбольному клубі.

«У новому амплуа себе спробував Богдан Бойчук, який одразу зголосився стати на ворота. Але після кількох пропущених на радість малечі голів поступився цим місцем у рамці Дуцю. Ігор, до слова, одразу встиг потоваришувати з юними футболістами», – повідомили також у футбольному клубі.

Гравець «Руху» Ігор Дуць розповів: «Коли ми знайомилися з Максом, він сказав, що по-батькові Ернестович. Тому, мабуть, цікаво було б запросити сюди ще й нашого Ернеста. А загалом, все чудово. Бачимо, діти отримують позитивні емоцїї, граючи у футбол. Я згадую себе у їхньому віці. Гадаю, якщо дітки будуть старатися, то в майбутньому неодмінно стануть хорошими футболістами».

Психолог Яна Цимбал зазначила: «Усім діткам дуже потрібне спілкування. Дуже важливо, щоб біля них перебували люди, які приділяють їм певну увагу. Якщо спочатку зустрічі дітки боялись назватись, розповісти про себе кілька слів, то після заняття футболу ця скованість зникла. Може, і справді хтось із наших хлопчиків стане потім футболістом? Багато з них направду цікавляться цим видом спорту!».

Гравець «Руху» Юрій Копина розповів: «Емоції після цього візиту у мене двоякі. З одного боку, сумно за таких батьків, які дозволяють, щоб їхні діти опинялись тут, а з іншого - приємно прийти і підтримати цих дітей. Сьогодні пограли з ними у футбол, вони отримали від нас позитивні емоції, а ми – своєю чергою – отримали емоції від них».

«Перемогла у цьому матчі дружба, а насамкінець «рухівці» запросили дітлахів відвідати свій наступний домашній поєдинок, який пройде 3 листопада проти «Балкан». Отож, «жовто-чорні» тепер і самі з нетерпінням чекають малечу в гості, оскільки ті пообіцяли неодмінно прийти за них повболівати», – повідомили також у футбольному клубі.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів