Львівські футболісти запрошені до юнацьких збірних України

13:00 7 листопада 2018 р.

Орест Лебеденко

Орест Лебеденко
Фото: fckarpaty.com

Захисник львівських «Карпат» Орест Лебеденко буде брати участь у навчально-тренувальних зборах юнацької збірної України в Києві.

Про це повідомили в прес-службі «Карпат». За її інформацією, збірна України, до складу якої входять гравці віком до 21 року, проведе навчально-тренувальні збори збірної в Києві 12-17 листопада, а 16-го зіграє товариський матч проти Грузії.

У листопаді збори проведуть також національні збірні, до складу яких входять гравці віком до 16 та 18 років. До першої з них запрошені вихованці «Карпат» Максим Хлань, Микита Петрук та Назарій Федурко, а до другої – Владислав Мудрик, Данило Сікан, Іван Желізко та Вадим Мельнійчук.

Натомість захисник молодіжної команди «Карпат» Олег Веремієнко отримав запрошення до національної збірної України, до складу якої входять гравці віком до 20 років. 12-20 листопада карпатівець візьме участь у навчально-тренувальному зборі молодіжної команди, яка зіграє 15 листопада товариський матч в Баку зі збірною Азербайджану, а 19 листопада в Кракові – зі  збірною Польщі.

Про це також повідомили в прес-службі «Карпат».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів